deDingen is een vrij cultuurcafé, koffiebar, brunch, lunch en ontbijtplek op het Buda eiland in Kortrijk.

Budastraat 12, 8500 Kortrijk

info@dedingen.be

De broodjesFabriek take-away

Gastjes, we missen jullie. Het is dan ook met heel veel liefde dat we de voorbije weken uren voorbereiding hebben getroffen en kilometers hebben gefietst om deDingen tot bij jullie te brengen. En geen nood! Ook dat blijven we doen. Via onze website kan je alles blijven bestellen en dan komen we dat op vrijdag, zaterdag of zondag netjes bij je thuis leveren. Maar nu is het ook tijd voor een nieuwe stap in ons coronabestaan en dat is takeaway!

Vanaf maandag 25 mei openen we opnieuw de deuren van deDingen. Elke dag van 8 tot 14 uur ben je van harte welkom voor afhaalgerechten. Daarom hebben we onze klassieke gerechten overgoten met een takeaway sausje en zoals je dat hier kan aanschouwen, ziet dat er verdomd lekker uit!

  • Bestellen op voorhand? 056/90.72.57
  • Walk-in’s zijn meer dan welkom!
  • Openingsuren = 7/7 van 8u tot 14u
  • Bestellingen via de site kunnen geleverd of afgehaald worden vrijdag, zaterdag en zondag!

Broodjes, pies en empanadas

De broodjesFabriek is bij deze een feit! Vanaf maandag 25 mei kan je bij ons terecht voor vegetarische en minder vegetarische broodjes. Ook in het assortiment: glutenvrije quiches en pies (of zoals ze dat zo schoon zeggen in Nederland: pasteitjes). Dit hartige gebakje is gemaakt op basis van bladerdeeg en is gevuld met stoofvlees, vol-au-vent of een vegan alternatief. Daarnaast kan je ook een empanada bestellen. Keuze zat dus!

Koffie, huisgemaakte limo en … booze!

Spring ’s ochtends binnen voor een takeaway koffie of kom na de middag voor een verfrissende iced coffee. Elke dag gaan we ook een huisgemaakte limo aanbieden die regelmatig qua smaak zal wisselen. Kwestie van het spannend te houden voor iedereen. En hé, ook een beetje alcohol mag niet ontbreken. Kom dus gerust langs om een homemade Tinto de Verano te bestellen. Santé!